Objekti i kvalitet zaštite

vlamil objketiInstaliranje – ugradnja (mašinski) izolacije sprej pu – pene poliurea mase se instalira u najzahtevnije objekte gde se traži najviši stepen higijene.

  • u objektima mlečnih, mesarskih, pekarskih radnji i u njihovim skladištima i vozilima
  • u bazenima pijaće vode, bazenima jestivih ulja i ostalih ulja
  • u skladištima lekova i prehrambenih proizvoda
  • u svima javnim objektima: bolnicama, ambulantama, školama, gde je potrebno brzo i lako održavanje...

Svi objekti gde je izvršeno instaliranje – ugradnja (mašinski) sprej pu – pene – poliurea mase su trajno zaštićeni od buđi – plesni i trajno otporni na habanje.

Instaliranje – ugradnja (mašinski) sprej pu – pene – poliurea mase se meri u satima ugradnje, a ne danima (brza ugradnja).

Samo da znate da kuća nije dom bez izolacije sprej pu – pene poliuretanske mase. Instaliranjem – ugradnjom (mašinski) sprej pu – pene – poliurea mase Vi ste time produžili finansijsku uštedu, a i trajnost Vašoj imovini.

vlamil objektiIzolacija sprej – pu pena poliurea masa se koristi u svim oblastima vazduhoplovstva i pomorstva, nezamenljiv je izolator u ovim oblastima.

Instaliranje – ugradnja (mašinski) sprej pu – pene – poliurea mase za objekte gde je potrebno: istrajnost, lako održavanje higijene, zvučna i termoizolacija (toplo i hladno) zaustavlja korodiranje metala koji su tretirani ovom izolacijom.
Za sve objekte: automehaničarske radionice, autoperionice, spoljni i unutrašnji bazeni za kupanje, svi plovni objekti – naročito splavovi, metalni i drveni čamci, brodovi i jahte, metalne i drvene ograde – naročito pored vode ili u vodi, zgrade sa ravnim krovom koje imaju problem izolacije i propuštanje vode, za sve kuće sa krovom i ravnim krovom, letnjikovac ili terase ispod kojih se boravi, naročito za proizvodne hale jer će imati velike uštede u energiji, da li toplo zimi ili leti hladno, gde se stvara ugodan ambijent za rad, za hale repromaterijala ili gotovih proizvoda, naročito za farme krava, teladi, kokošaka, pilića, za sva poljoprivredna gazdinstva.